【實例解析】托福寫作高頻論據(jù)解析——Internet
在托福的備考過程中,想要成功應(yīng)對托福寫作,文章中的論據(jù)是一個非常重要的環(huán)節(jié)。那么,在托福寫作的過程中,我們應(yīng)該怎樣應(yīng)對托福寫作論據(jù)的把握的呢?現(xiàn)在我們就為針對一些高頻的托福寫作論據(jù)為大家展開深入的解析。
高頻論據(jù)之三:Internet (互聯(lián)網(wǎng))
1. Communication: email, online chatting;
2. Education: knowledge, learning materials, online courses;
3. Entertainment: TV shows, movies & games
4. Life convenience: online shopping, pre-order service
第二點的展開段落:
Since the advent of Internet, teaching and learning has been transformed in many fundamental ways. Not only are students capable of getting access to a wealth of information online, but also they are able to teach themselves with the aid of online courses that cater to varying educational levels. For instance, my classmate John has already studied college math on the Internet on his own while we are still struggling with math problems designed for high school students. Hence he often debates fervidly with the math teacher regarding some tricky issues and always comes up with easier solutions. Thus teachers' authority is more often than not challenged by talented and computer-savvy students like John, posing more difficulties for teachers to impart knowledge to students. In the past, nevertheless, teachers are regarded as figures of authority and the single source of knowledge. Students had a keen faith in teachers and hardly did they cast doubt on the credibility of teachers.
該論據(jù)可以應(yīng)用到的托福真題有:
1. It is more important for the government to spend money on improving Internet access than on public transportation.
2. Young people today are more likely to succeed than it was in the past.
3. Teachers had a greater influence on young people in the past than they do today.
4. Teaching is harder than it was in the past.
5. Teachers were more appreciated and valued by the society in the past than they are now.
本文地址:http://www.hengchuai.cn/writing/englishtest/toefl/49719.html